Even voorstellen

JeremyMijn naam is Jeremy van der Stap en ik heb zelf jaren gevoetbald bij diverse jeugd- en seniorenteams van VELO en KMD. Daarnaast sta ik nu vier jaar op mijn eigen benen als trainer zijnde. Hierin heb ik diverse lichtingen getraind bij KMD (F tot en met de D). Daarnaast heb ik ervaring opgedaan bij Voetbalschool Balcontrole, de KNVB talentendagen en bij ADO Den Haag als trainer bij < 10 jaar.

Voetbal is mijn passie, mensen die mij kennen geven aan dat ik bij wijze van spreken niet goed wijs ben, omdat ik er zoveel tijd insteek. Buiten dat ik een voetbaldier ben, ben ik ook een kindervriend. Het is zo mooi om te zien hoe kinderen ergens van kunnen genieten. Hoe blij ze zijn met een compliment, een high-five of soms alleen al een lach. Op de leeftijd tussen de MF en de D, kunnen kinderen het meeste leren. Het is echt super om te zien, hoe ze stappen maken.

Bovenstaande is dan ook exact de reden, waarom ik zo graag van mijn hobby mijn (bij)baan wil maken.

De mede-trainers bij de voetbalschool hebben een vergelijkbare passie voor het voetbal, voor het ontwikkelen van de spelers en het omgaan met kinderen. De voetbalschool straalt deze visie uit.