Algemene informatie

Voor wie is Voetbalschool Stap voor Stap?
Alle jongens en meisjes, tussen zeven en dertien jaar, ongeacht niveau zijn welkom (F tot en met de D-lichting / onder 8 tot en met onder 13). Wel is de voetbalschool alleen toegankelijk voor leden van sv KMD.

Cursusopzet
Er zijn twee pakketten, één voor september tot en met december (najaar) en één voor februari tot en met mei (voorjaar). Elk pakket zal bestaan uit twaalf trainingen. De trainingen zullen plaatsvinden op de woensdagmiddag. De exacte tijden kunnen nog niet gegeven worden, dit hangt af van de hoeveelheid aanmeldingen en de leeftijden en niveau van de aanmeldingen. De trainingstijden zullen zijn van 14:45 uur tot en met 17:45 uur. 
Het kan zo zijn, dat een jongere of een oudere speler met een ander uur meetraint, dit zal altijd in overleg gaan met de ouders. Een reden hiervoor kan zijn, omdat dit beter is voor het ontwikkeling van de speler.

Kosten
De kosten per pakket per deelnemer bedragen € 55,- (inclusief btw). Dit dient u vooraf te betalen, anders kan uw zoon en/of dochter niet deelnemen aan de trainingen van de voetbalschool.

Na aanmelding hiervoor ontvangt u van ons een factuur.

Kleding
Voor de voetbalschool is het mogelijk om een trainingspakket aan te schaffen. Voor nu is het trainingstenue nog optioneel, het streven is wel om dit verplicht te maken voor tijdens de trainingen.

In dit pakket zit een paar sokken, een trainingsbroekje, een t-shirt, een sweater en een tasje. Het trainingstenue kost eenmalig € 69,95 (inclusief btw). Je kan het tenue ook laten bedrukken met je eigen naam! Het trainingspakket kost dan € 79,95.

Mocht je interesse hebben in het trainingstenue, kan je ons contacten via het contactformulier of het aangeven op het aanmeldformulier.

Locatie
Alle trainingen vinden plaats bij sv KMD, sportpark Suydervelt, Heulweg 32-a in Wateringen.

Voetbalzelfstudie
Om de spelertjes nóg beter te maken, is er een onderdeel ‘Zelfstudie’. Zo kunnen spelers thuis of buiten rustig de oefeningen bekijken en uitproberen!

Belasting
Vroeger speelden de kinderen altijd buiten. Niks tv, computer of spelcomputer, maar elke avond moe maar voldaan op bed. De training van de voetbalschool is een extra techniektraining, die prima past naast de training(en) van sv KMD. Een uur extra bewegen is niet te veel, maar eerder een prima aanvulling op het bewegingspatroon van de kinderen.