Nieuws

Voor actuele schema's en trainingen

Aanmelden voorjaarspakket

By | Nieuws | No Comments

Nu de najaarspakket van de voetbalschool weer voorbij is beginnen wij 7 februari 2018 met het voorjaarspakket.

Voor € 55,- (12 trainingen) leren de spelers stapsgewijs hun motoriek en hun techniek te verbeteren. Plezier is hierbij uiteraard belangrijk en ook proberen wij al wat voetbaldiscipline erin te brengen. 

Aanmelden kan via de volgende link: aanmelden

Voor meer informatie verwijzen wij jullie graag naar de website of naar onderstaande contactgegevens.

Hopelijk zien wij jullie terug bij de voorjaarstrainingen! 

Met sportieve groet,

Voetbalschool Stap voor Stap

Jeremy van der Stap

Einde najaarspakket en start voorjaarspakket

By | Nieuws | No Comments

Afgelopen woensdag was het alweer de laatste training van 2016. Wij hopen dat de talenten met plezier hebben deelgenomen aan dit jaar en dat ze betere voetballers zijn geworden!

Voor nu volgt een welverdiende winterstop, want wat hebben ze goed hun best gedaan!

Voetbalschool Stap voor Stap start 1 februari 2017 weer met haar voorjaarspakket, aanmelden hiervoor is nu ook mogelijk via http://voetbalschoolstapvoorstap.nl/aanmelden/. Dit zullen weer 15 trainingen zijn gebaseerd op plezier, techniek en coördinatie. De Voetbalschool probeert op een spelende en leuke wijze de technieken van de wereldsterren aan te leren! Een pakket kost € 50,- (incl. btw) per spelertje. Er zijn ook trainingspakken te koop voor € 69,95. Deze zijn nu ook met naam te bedrukken!

Hopelijk tot volgend jaar en alvast fijne feestdagen gewenst!

Inschrijvingen nieuwe seizoen open!

By | Nieuws | No Comments

Na een geslaagd en een vol eerste jaar, gaat Voetbalschool Stap voor Stap positief haar tweede jaar in om de talenten nog verder te ontwikkelen. Nu met nog leukere en betere trainingen.

Gezien de samenwerking met sv KMD kan er op zeer hoog niveau getraind worden.

Aanmelden voor het najaarspakket (september tot en met december) is mogelijk. Dit zijn weer 15 trainingen vooral gebaseerd op plezier, techniek en coördinatie. Een pakket kost € 50,- per spelertje, daarbij zijn er ook trainingspakken te koop voor € 69,95.

Meer informatie vindt u op de website.

Tot 14 september (start najaarspakket)!

 

 

Voorjaarspakket open

By | Nieuws | No Comments

Aan het begin van het seizoen is Voetbalschool Stap voor Stap gestart met extra techniektrainingen bij KMD. Nu al kunnen we vaststellen dat het een groot succes is.

Er waren meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen en de reacties van de deelnemende kinderen en hun ouders zijn zeer positief.

Vanaf heden is de inschrijving voor het voorjaarspakket van 15 trainingen geopend. Er zal een extra uur techniektraining beschikbaar zijn, waardoor nog meer kinderen kunnen meedoen. De kosten van het pakket bedragen 45 euro.

Geheel vrijblijvend kan er ook een kledingpakket worden besteld van 69,95 euro. In dit kledingpakket zitten sokken, een broekje, een shirt en een sweater.

Meer informatie kan gevonden worden op de website.